شعب اکبر جوجه در کرج

شعب اکبر جوجه

در حوالی سال 1323، جوانی مازندرانی به اسم علی اکبر کلبادی یا گلبادی، به همراه خانمش یعنی صنوبر عظیمی، در یک ساختمان اجاره‌ای، یک قهوه‌خانه کوچک برپا کردند.

در اوایل بیشتر مشتریان این قهوه‌خانه را رانندگان بین راهی و ماشین سنگین، تشکیل می‌دادند، ولی به دلیل کیفیت بالای غذاهایی که در قهوه‌خانه طبخ می‌شد، رفته رفته به مشتریان این قهوه‌خانه افزوده می‌شد.

پیشرفت کار به نحوی بود که 15 سال بعد از افتتاح قهوه‌خانه، اکبر‌آقا و همسرش روزانه 2000 پرس غذا آماده کرده و به فروش می‌رسانند.

از آن به بعد، به تدریج شعب غذاخوری اکبر جوجه(اسمی که احتمالاً به خاطر جوجه‌کباب‌های خوشمزه‌ اکبر آقا از سمت مشتریان انتخاب شده) در شمال و اقصی نقاط کشور پدید آمد و امروز برند اکبرجوجه، یکی از مشهورترین و معتبرترین برندهای رستورانی در ایران است.

در این بخش شما می‌توانید آدرس و مشخصات شعبه های اکبر جوجه در شهر کرج را پیدا کنید.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/karajmar/public_html/wp-content/themes/multinews/single-categories.php on line 169

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/karajmar/public_html/wp-content/themes/multinews/single-categories.php on line 173
تبلیغات در کرج مارکت

شعب اکبر جوجه در کرج

عنوان محدوده بازدید
2/5 - (1 امتیاز)

نظر شما درباره «شعب اکبر جوجه در کرج»

نظر خود را با دیگران به اشتراک بگذارید (نظرات حاوی توهین منتشر نمی شود)